SONTE MENDUH THAÇI NË “RRUGA DREJT”

Të mërkurën, në orën 20:40 në Rruga drejt, i ftuar është kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi.
Cila është platforma e PDSH-së, çfarë parashikon ajo lidhur me statusin e shqiptarëve në Maqedoni, pozicioni i PDSH-së rreth gjuhës shqipe, çfarë është amnistia fiskale dhe si do të ndahet buxheti në mënyrë proporcionale?
A do të ketë koalicion paszgjedhor me BDI-në? A do të ketë koalicion paszgjedhor me Lëvizjen BESA ose LR PDSH nëse numrat e imponojnë formimin e qeverisë së re.