Sonte në Alsat-M“Rruga drejt…”, debat për politizimin e sistemit të drejtësisë

Sonte në Alsat-M, debat për politizimin e sistemit të drejtësisë, proceset që në opinion kualifikohen si të montuara. Çfarë do të bëjë Prokuroria Speciale, sa do të kontribuojë në zbardhjen e rasteve të cilat janë delikate në aspektin etnik?

Të ftuar të gazetares Arta Tahiri janë Valdet Xhaferi, ministër i Drejtësisë, Mitasin Beqiri, përfaqësues i LSDM-së dhe Artene Ademi Iseini, avokate.

Alsat-M