Sonte programi 200 të ftuar:LubomirFrçkovkski dhe Vebi Bexheti

Ish ministri i brendëshëm, tani Profesor universitar Ljubomir Frçkovski në librin e tij të fundit thotë ndër të tjera se Maqedonia duhet të ndërtojë një komb politik, i cili nuk duhet të ketë bazë etninë, dhe që të ndodhë kjo maqedonasit duhet të shkëputen nga idetë e lidhjes së kombësisë së tyre me shtetin.
Por a mund të pranohen idetë e këtilla nga zyrtarë që para më shumë se 20 vjetësh i kanë sulmuar ato dhe kanë krijuar dhe viktima shqiptare. Një prej tyre Profesori Vebi Bexheti, thotë: Jo!
#Programi200
#AlsatM, E Martë, 22.30.
#NazimRashidi