Sonte “Super Hena” mos e humbisni kete ngjarje

A “superhena” ndodh kur Hëna bëhet e plotë në të njëjtën ditë, ky eshte momenti i hënës kur ajo është më afër Tokës. Termi është huazuar nga pseudoshkencës së astrologjisë, por është miratuar nga kultura popullore dhe astronomët. Supermoons në përgjithësi duket të jetë 14% më e madhe dhe 30% ndritshme se hënat e tjera të plota.Mos e humbisni kete shanse sonte qe ta shihni super henen.