Sot deputetët do të diskutojnë për buxhetin e vitit 2017

Sot në parlamentin e Maqedonise deputetet do te vazhdojnë diskutimin per propozim buxhetin e vitit 2017. Projektet kapitale do te jene me vlere  investuese prej 26.95 miliard denar.Qëllimi i proektit eshte zhvillimi i sektorit privat dhe diskutimi duhet te perfundoj per 10 dite qe nga dita e fillimit./antpress