Sot dhe nesër, në Shkup mbahet seminari për telemedicinë

Sot dhe nesër, në Shkup mbahet seminari për telemedicinë, me temë: ”Përmirësimi i shëndetit dhe sigurisë në Ballkan”

Seminari organizohet nga PanEuropa Bullgari, në bashkërendim me Qendrën për hulumtime të sigurisë, mbrojtjes dhe paqes, si edhe zhvillimit ndërkombëtar.

Nikoqir i seminarit është Izet Mexhiti, kryetar i komunës së Çairit.