Sot dita e veteranit të UÇK-së

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së, sot shënon Ditën e Veteranit, ditë që nderon kontributin e sakrificën e tyre për liri.
 

Shënimi i kësaj dite është organizuar nga Organizata e Veteranëve të UÇK-së, duke filluar nga ora 19:00 në Prishtinë.

Ndryshe, veteranët po kërkojnë një ligj për UÇK-në, përmes së cilit do të mbrohet lufta si një gjë e shenjtë dhe me vlerë kombëtare.