SOT ËSHTË DITA E FUNDIT PËR TU REGJISTRUAR NË DIASPORË!!!!

Te nderuar, luteni qe me kete rast shume te rendesishem dhe vendimtare per shqiptaret ne diaspore, te KËRKONI nga familjaret Tuaj atje (ne diaspore) qe te bejne regjistrimin online per te votuar per deputetin e tyre. Eshte mundesi reale dhe historike qe edhe shqiptatet e diaspores te kene deputetin e tyre qe do i perfaqeson ne menyre direkte parlament. Kane mbetur vetem edhe 3 dite, u lutemi ta ndihmojme se bashku kete proces te rendesishem!
Ju falemnderit,

Linku direkt:
https://dijaspora.sec.mk