Sot fillon festivali i filmit ODA

Nga sot 4 deri me 8 tetore në Tetovë do të mbahet festivali i filmit Oda. Ky eshte edicioni i 5 i ketij manifestimi kulturor. Me poshte keni dhe axhenden e programit./antpressfb_img_1475426995675fb_img_1475426991976