Sot gjyka speciale publikon lëndën e re “Arka”

Sot gjyka speciale publikon lëndën e re “Arka”

Prokuroria Speciale Publike (PSP) bën të ditur se do të mbajë një konferencë shtypi, ku do të prezantohen të dhënat e hetimeve të lëndës së re të quajtuar ”Arka”

Kjo është lënda e pestë e radhës pas një pritje jo shumë të gjatë, kur PSP-ja publikoi katër lëndë hetimore, ku të dyshuar kryesor janë ish-funksionarë të lartë shtetërorë, ndër të cilët edhe ish-kryeministri dhe ministra të kabinetit të tij qeveritar. Gjithashtu, deri tani PSP-ja ka ngritur dy aktakuza.

Bitcoin(BTC)
11841.2
Ethereum(ETH)
1074.92
Ripple(XRP)
1.42807
Bitcoin Cash(BCH)
1815.42
Cardano(ADA)
0.621502
Litecoin(LTC)
194.409
NEM(XEM)
1.09664
IOTA(MIOTA)
2.80634
Dash(DASH)
837.066
Monero(XMR)
353.733