Sot hiqet taksa radiodifuzive

Në seancën e sotme deputetët do të debatojmë dhe presim që të miratojnë tre ligjet të ilat do të ndikojnë në jetën e qytetarëve, ka deklaruar deputeti Jovan Mitreski,

“ Parashikohet rritja e pagës minimale në 12 mijë denarë. 3.500 persona të falimentuar pritet të marrin siguri financiare. Gjithashtu do të hiqet pagesa e taksës radiodifuzive”, ka deklaruar Mitreski