Sot mbahet manifestimi letrar ‘Shkupi Lexon” ne QIK

 

LAJMËRIM Të dashur pjesëmarrës
të manifestimit “SHKUPI LEXON” dhe dashamirë të fjalës së shkruar,

Ju informojmë se Takimi do të mbahet sot në terminin e njëjtë 25.05.2017 (prej oës 17.00 te rinjet dhe prej ores 18.00 shkrimtaret dhe krijuesit) në lokalet e Qendrës Informative Kulturore. Zhvendosja nga parku i Kalasë bëhet për shkak të motit të paparashikueshëm.