Sot ne ora 11 vjen lenda e re e PSP” Shenjestra”

Sot ne oren 11 Prokuroria Speciale Publike  ka paralajmëruar se do të mbaj një pres konferencë ku do ta informoje opinionin për rastin e ri “Target”,

Jo zyrtarisht merret vesh për këtë rast se ka të bëjë me përgjimet e paligjshme, gjegjësisht PSP-ja është rrugës për të kuptuar se kush dhe si ka përgjuar.

Lajmi është bërë i ditur nga vet PSP-ja, përmes rrjeteve sociale të saj, ndërkaq bëhet fjal për lëndën ”Shënjestra”. Deri tani, në lëndët e PSP-së si të dyshuar kryesorë janë ish-funksionarë të lartë shtetërorë, si ministra, zv. ministra, drejtorë në DSK, sekretar kabinetesh,