Sot, në Parlamentin Evropian në Bruksel të Belgjikës filloi me punë forumi i 18 global CRANS MONTANA “Homeland & Global Security Forum”.

Sot, në Parlamentin Evropian në Bruksel të Belgjikës filloi me punë forumi i 18 global CRANS MONTANA “Homeland & Global Security Forum”.

Patëm rastin të dëgjojmë qasjen oficiale të Belgjikës për këtë temë nga ana e zv. Kryeministrit Didier Reynders.
Në kuadër të këtij Forumi, zyrtarëve të shteteve të ndryshme do ju drejtohemi me fjalim lidhur me krizën e migracionit dhe sigurisë, ku do të prezantojmë qëndrimin e vendit tonë lidhur me këtë cështje, gjendjen aktuale me emigrantët, masat të cilat janë ndërmarrë në koordinim me vendet e rajonit dhe të BE-së si dhe aktivitetet tjera./antpress