Sot në Prishtinë ka filluar qarkullimi i autobusëve të rinj të trafikut urban.

Për fillim autobusët lëvizin në dy linja: në linjën 1, Prishtinë – Fushë Kosovë dhe linja 4 – Kodra e Diellit – Gërmi.

Në Ditën e Pavarësisë së vendit dhe në ditën e parë të qarkullimit të abusëve të rinj, udhëtimi për pasagjerë është pa pagesë.

16780403_10210540312757602_839987693_n 16808603_10210540312957607_2001732768_n