Sot në Shkup mbahet festivali i ushqimit organik

Sot ne fillim me ora 10 ne qendren e qytetit te Shkupit do te mbahet festivali i ushqimit organik. Ne kete festival do te prezentoher rreth 20 ndermarje me ushqim organik si dhe do te kete aktivitete te ndryshme per fëmije etj./antpress