Sot në Tetove organizohet manifestim per rastin e Ditës së Alfabetit

Me rastin e 22 nëntorit – ditës së Kongresit të Manastirit, Shoqata e Pedagogëve Shqiptar, në bashkëpunim me Komunën e Tetovës organizon akademi solemne.
Akademia do të mbahet me 22 nëntor (e martë), në Qendrën për Kulturë të Tetovës, me fillim në ora 17:00 dhe do të përfshijë një program të pasur artistik.
Ju ftojmë të jeni pjesë e kësaj ngjarje që nderon këtë datë të rëndësishme të gjuhës, kulturës dhe historisë shqiptare./antpress