Sot nje pjese e lagjes Çair pa uje

 

Nga qendra per menaxhimin e krizes njoftpjne se sot  nje pjese e lagjes çair do te ngele pa uje, edhe ate rruga Xhon Kenedi, Cvetan Dimov, nje pjese e rruges Kemal Ataturk, lagjja Topana, si dhe nje pjese e Gazi Babes. Ky defekt vjen si pasoj e disa intervenimeve teknike qe do te behen ne kete regjion.