Sot publikohen emrat e Kabinetit të qeverisë Zaev

 

Lideri i LSDM-dhe mandatari për formimin e qeverisë, Zoran Zaev ka njoftuar se është e mundur që sot të dihet përbërja e kabinetit të tij dhe se në javën e ardhëshme të zgjidhet qeveria e re.

Nga ana tjetër, nesër do të mbahet edhe Kongresi i 22-të i LSDM-së, në hotelit “Aleksandar Palace”, ku Zaev është kandidati i vetëm për kreun e partisë

Në Kongres do të zgjidhet edhe përbërja e re e Komitetit Qendror i partisë pasi muajin e ardhshën i skadon mandati këtij të tanishmit.