Sot shenohet dita nderkombetare e Muzeve

Sot  ne gjithe boten do te shenohet dita nderkombetare e muzeve, ashtu edhe ne Maqedoni te gjithe muzete dhe galerite nacionale do te jene te hapura per vizitoret, shkruan Antpress.

Ne Muzeun Arkeologjik ne Shkup do te kete aktivitete te ndryshme kushtuar kesaj dite, si dhe ne  Galerite nacionale do kene ekspozita te hapura pe publikun./Antpress