Sot të gjithë rrugët për në Konventën e BDI-së

Bashkimi demokratik per Integrim per pak çaste do te nis Konventen per promovimin e kandidateve per deputet. Te gjithe rruget ne maqedoni kane qene te mbushura me aktivist dhe simpatizant te kesaj partie te cilet kane udhetuar per ne Shkup. Antpress do te ju informoje ne vazhdimsi nga Konventa e BDI-së