Sot të gjithë tifo për fudbollin shqiptar

Sot luajne shqiptarët. Do te mbahen dy mdeshje shume te rendesishme te fudbollit. Ne Shkoder do te luaj Kosova dhe Kroacia dhe ne Lihtejnshtajn luajne Shqiperia dhe Lihtejnshtajn. Skuadrave shqiptare suksese. Te gjithe ju qe nuk keni mundesi te ndiqni ndeshjet antpress do te beje lidhje livestream.

.