Sot tubim i prinderve te shkolles fillore “Liria” ne Tetove

Sot para shkolles fillore ‘Liria” ne Tetove prinderit e kesaj skolle do te protestojne lidhur me rastin e fundit qe ndoshi ne kete shkolle. Per shkak te rreshjeve te shumta dhe demtimit te kesaj shkolle ku si pasoje uji ka perfunduar ne objektin e shkolles dhe femijet jane te rezikuar nga shembja e tavanit prinderit vendosen qe sot te tubohen dhe te kerkohet zgjidhje e menjehershme dhe mbrojtjen e femijeve.