Sot Zaevi dhe Gruevski ne gjyq per rastin “Puç”

Për nesër në Gjykatën Themelore Shkupi 1 është caktuar seanca gjyqësore për rastin “Puç”, në të cilën një nga të pandehurit është edhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev

Seanca e kaluar u shty për shkak se një anëtar jurie ishte i sëmurë, poashtu nuk u paraqit edhe dëshmitari në rastin ‘Puç’, kryetari i OBRM-PDUKM, Nikolla Gruevski