Spasov i kërkon falje Ahmetit dhe thotë që askush s’guxon të tallet me Komandantin

Gjorgji Spsaov ish funksionari i LSDM-së dhe i afërti i Zoran Zaevit sot ka kërkuar falje liderit të BDI-së ALi Ahmetit duke thënë se askush nuk guon të tallet me Komandatin, Spasov  ditë më pari tregoi një përallë me nuse duke ofenduar rëndë kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmetin, njofton TetovaSot.

Ai sot në një status të tij në Facebook ka kërkuar falje duke thënë se ai ditë më parë nuk e ka pasur për qëllim të keq, por vetëm ka treguar një përallë nga një libër ku personazhin “Todor Zhivkov” e ka ndërruar me emrin Ali Ahmeti.

“Nëse ajo përallë e ka prekur, atëherë kërkojë falje, por unë kamë menduar se ai ka më shumë njohuri për humorin” shkruan Sapsov.