Spitali i Tetovës i përgjigjet Lëvizjes Besa

Spitali Klinik i Tetovës ka vite që pëson ndryshime të një pas njëshme, duke filluar nga objekti i ri dhe pajisja e tij me aparatura të cilat asnjëherë nuk kanë qenë në këtë objekt.

Sa iu përket mjeteve, të njëjtat janë shfrytëzuar deri në maksimum, ndërkohë për të bindur në këtë, ftojmë anëtarët e lëvizjes BESA që të urdhërojnë në Spitalin Klinik të Tetovës dhe të njihen nga afër me investimet në të.

Asnjëherë mjaftueshëm nuk është, por asnjëherë në vendnumëro nuk qëndrojmë.