‘Spiuni’ rus sjell foto spektakolare nga Koreja e Veriut

Një blogger rus ka udhëtuar për qindra kilometra përgjatë kufirit mes Kinës dhe Koresë së Veriut, për të fiksuar këto pamje që vijnë brenda vendit më të izoluar në botë.

Alexander Belenkiy ka rrezikuar edhe jetën, në mënyrë që të fiksojë këto momente.