“Sport”: Barcelona gati të largojë 9 futbollist

Sipas të përditshmes “Sport”, në listë për tu larguar janë 9 futbollist nga Nou Kamp: Arda, Cillesen, Alkaser , Rafinja, Aleiks, Matjeu, Andre Gomesh, Denis dhe Dinje. Me largimin e tyre do ët hapet hapësira për futbolist të rinj, ndërsa më shumë përmendet emri i Kutinjos, ndërsa  mbetet një problem për t’u zgjidhur, emërimi i pasuesit të Luis Enrikes, sepse do të jetë trajneri i ri, ai që do të japë pëlqimet e veta për emra të veçantë në merkato