Strugë, Ndryshon pamje sheshi qendror, qyteti po rikthehet!

Sheshi qendror në Strugë, tashmë është shumë pranë restaurimit të plotë, duke i rikthyer kuptimin fjalës qytet, për këtë vend të bukur turistik, shkruan Drini.mk

Me investimine komunës së Strugës tashmë edhe parkingu në qendër, nga një hapsirë e shkatërruar po shëndrrohet në një hapsirë dinjitoze e ndriçuar, me zona të shënuara për automjetet dhe me gjelbërim dhe lulishte rreth saj. Komuna poashtu ka nisur rinovimin edhe të anës tjetër rreth lumit Drini i Zi dhe disa hapsirave më të thella. Struga po rikthehet si qytet…/Drini.mk