Struge/Me grushta e shqelma, ja si u rrahën këto shqiptare në mes të rrugës (Video)

Me grushta e shqelma, ja si u rrahën këto shqiptare në mes të rrugës (Video)

Një grup vajzash të paidentifikuara shqiptare janë zënë para rreth një ore në qytetin e Strugës në Maqedoni.

Nuk dihet ende arsyeja e këtij sherri, por është e turpshme të shohësh gjithë këto vajza, brezin e ri të shqiptarëve të këtij qyteti që zihen dhe japin “spektakël” të tillë negativ në mes të rrugës e në mes të njerëzve. Nuk mungonin shkelmat, grushtat e kapjet nga flokët ndërmjet vajzave.