Stuhi e fuqishme e ka goditur Stambollin

Një stuhi e shoqëruar me shi dhe breshër e ka goditur pasditen e sotme Stambollin, si pasojë e të cilit dy persona janë lënduar.

Siç raportojnë mediat turke, stuhia ka shkaktuar ndërprerjen e transportit publik dhe ndërprerjen e fluturimeve në aeroporte.

Nga stuhi të ngjashme Stambolli ishte përfshi edhe javë më parë, duke sjell bllokimin e Stambollit për një kohë të caktuar,