Stuhitë e borës paralizojnë SHBA-të, nuk ka rrymë, mbyllen aeroporte e autostrada

hiu i akullt, bora dhe erërat e fortë kanë përfshirë pjesën veriore të SHBA-ve, dhe si pasojë e kësaj janë mbyllur disa autostrada dhe aeroporte, raporton AP.

Shumë pjesë të autostradave në Dakotën Jugore dhe Veriore janë mbyllur, kurse është lëshuar paralajmërimi që mos të udhëtohet në pjesën më të madhe të Dakotës Veriore, transmeton lajmi.net.