Sulm në kishë, vriten 11 persona

Së paku 11 vetë kanë humbur jetën dhe 18 janë plagosur, gjatë një sulmi në kishë në një fshat në pjesën juglindore të Nigerisë.

Policia ka njoftuar se cak i sulmit ishte njëri nga banorët e fshatit ku u kry sulmi, i cili besohet se nuk ishte i pranishëm në kishë në kohën e sulmit