Sulmohet gruaja e Gostivarit nga vjehri i saj

25 vjecarja E.A nga fshati Vrapcisht I komones se Gostivarit pasdite ka lajmeruar vjehrrin e saaj se e ka sulmuar me arme ne koke.

 

Sipas MPB, ngjarja ka ndoshur dje  pasdite ne shtepine e prinderve te E.A ne Vrapcisht, ku ajo ka qendruar me dy femijet e saj te mitur.. Vjerri I saj A.A ( 49) dhe vjehra kana ardhur me qelllim qe ti marin femijet me te cilen viktima I ka pasur me djalin e ture te ndjerre.

Shume shpejt ka ardhur deri tek fjalosja verbale dhe ne nje moment vjehrri ka nxjerrur pistoleten dhe e ka sulmuar ne koke.

. Menjeher pas paraqitjes se rastit ne vendgjarje  ka mberitur policia dhe eshte konfiskuar pistoleta pa leje./Antpress