Sulmohet mësuesi në një shkollë në Tetovë

Një drame e vërtet ka ndodhur ne Tetove.Dy persona jane futur ne shkollen fillore ne fshatin çellopek dhe kane tentuar te sulmojne me thite mesuesin.Ngjarja ka ndodhur rreth orës 13.30 ne shkollen fillore 7 marsi. Policia po merret me zbardhjen e rastit/antpress