Takim liderësh shqiptar të shtunën?!

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti planifikon të thërras  takim liderësh ditën e shtunë, mëson jo zyrtarisht Alsat M.

Qëllimi i takimit mësohet të jep përpilimi i një strategjie të përbashkët të shqiptarëve dhe kërkesat e partive parlamentare shqiptare kundrejt cilit do mandatar nga blloku politik maqedonas. Nga BDI-si ende nuk ka thirrje zyrtare. Nga Lëvizja Besa ditë më parë theksuan se nuk kanë pranuar një kërkesë të tillë, ndërsa nga Aleanca për shqiptarët u shprehën se mbështesin çdo iniciativë siç thonë qta në të mire të qytetarëve shqiptar në Maqedoni.