Takim rajonal i organizuar nga UNESCO për mbrojtjen e gjithë rajonin e Ohrit

14900593_1118724348217708_2161593371368176775_nNe Maqedoni u mbajt takimi rajonal i organizuar nga UNESCO per mbrojtjen e gjithe rajonit te Ohrit.Teme diskutimi ne kete takim ishte edhe pergjegjesite dhe perfitimet tona te perbashketa ne mbrojtjen e liqenit te Ohrit./antpress