Talat Xhaferi flet për kërcënimin me vrasje ndaj tij. Ja çka thotë

 

Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi në emisionon Zig Zag sonte është përgjigjur edhe për kërcimet ndaj tij që sot u përhpahen nëpër media sociale dhe portale të vendit.

Ai tha se këto kërcënime nuk më frikësojnë, dhe me këto probleme duhet të merret policia dhe institucioni i MPB-së

“Une nuk merrem me kanosje e tilla të publikuara nëpër rrjetet sociale dhe portale, me këto probleme të tilla duhet të merret  instuticionet përkatëse, që ka për obligim mbrotjen e qytetarëve të saj”, tha Xhaferi.