Talat Xhaferi sot takohet me ambasadorin e SHBA-së Bejlin dhe të Francës Timonien

Kryetari i ri i Kuvendit Talat Xhaferi sot do të realizoj takim me ambasadorin e SHBA-së, Xhejs Bejli dhe atë të Francës, Kristian Timonie, informojnë nga kabineti i presidentit.

Të dyja takimet do të mbahen në Kabinetin e kryetarit të Kuvendit. Takimet fillojnë në orën 12:00 dhe 13:00