Talat Xhaferi zyrtarisht si kryeministër edhe tek “Gazeta Zyrtare”

Edhe pse ishte e paqartë, megjithatë Gazetare Zyrtare do të shpallë vendimin se Talat Xhaferi u zgjodh kryetar i ri i Kuvendit.

Vendimi që kryetari i Kuvendit është Talat Xhaferi u shtyp sonte merr vesh A1on, dhe do të del nesë.

Në mediat po spekulohej se do të ketë pengesa se shtypshkronja e cila për dy ditë shkon në falimentim, megjithatë, “Qendra Grafike” vendosën që numri i fundit që do të shtypet tek ata të bëhet sonte, që “Gazeta Zyrtare” do të duhet të publikojë një tender të ri, në të cilën do të kërkohet shtypshkornja.