Tani është koha te punohet me mend, per zgjedhjen e udheheqesve ne Qeverine e re.

 

Pasi mbaroi odiseada per dorezimin e mandatit, Mandatari I ri per formimin e qeverise se re Zoran Zaev tash  ka nisur takimet me partite shqiptare. Sigurisht bisede kryesore ne keto takime do te jete formimi I qeverise si dhe ndarja e posteve kryesore.

Me Formimin e Qeveris se re nenkuptohet edhe caktimi I emrave qe do te udheheqin postet kryesore, shkruan Antpress.

Si nga partite shqiptare qe do te jenene pushtet ashtu edhe nga Lsdm kerkohet te punohet me mençuri per perzgjedhjen e kandidateve qe do te jene ne postet usheheqese sepse veq me tash selite e partive vershojne nga “kandidatet e mundshem” . Kerkohet profesionalizem ne perzgjedhje adekuate te personave sepse poqese behet ndonje “gabim’ atehere sigurisht qe pakenaqesite do te vijne shume shpejt/Antpress