Taravari : Ja pse ishte BDI-ja në zyrat tona

Arban Taravari i LR-PDSh-së sonte në ClickPlus  tregoi pse mbrëmë kanë qenë në selinë e tyre delageaioni i BDI-së.

Sipas Taravarit delegcioni i BDI-së ka qenë për të njoftuar se çka ka ndodhur në lidhje me ofertën e LSDM-së ku janë diskutuar edhe çështjet tjera.

Taravari gjithashtu tha se ky takim është bërë me insistim të dy liderëve Ali Ahmetit dhe Ziadin Selës.