Taravari: Ja qëndrimi dhe kushtet e Aleancës në bisedimet për Qeverinë e re (VIDEO)

 

Sekretari i përgjithshëm i LR-PDSH, Arben Taravari në një deklaratë të tij të fundit ka sqaruar se cili do të jetë qëndrimi i Aleancës për Shqiptarët në bisedimet për formimin e Qeverisë së re. Ai ka theksuar se pak rëndësi janë postet, ndërsa pozicionimi i tyre është tek realizimi i programit të koalicionit të tyre.