Taravari: Ju lumtë BDI!

Arben Taravari

Sot Dr. Bekim Tateshi, drejtor i Klinikës Universitare të Oftalmologjisë dhe Dr. Bekim Pocesta, drejtor i Klinikës Universitare të Kardiologjisë, u zavendësuan me dy kuadro të LSDM-së.

Duhet të theksoj se në historinë e Klinikës Kardiologjike për herë të parë drejtonte një shqiptar, i cili u ndërrua me shpejtësi të pabesueshme nga BDI-ja dhe LSDM-ja!

Sa shumë alergji ka BDI-ja nga shqiptarët në vende drejtuese!

Kaq dashuri për maqedonasit që drejtojnë insitucionet nuk ka pasur asnjë parti sa ka BDI-ja!

Ju lumtë BDI! Të paktën shprehni qartë qëndrimin tuaj anti-shqiptar!

Ndërkohë jam shumë krenar për të dy mjekët e mrekullueshëm që sot u pushuan nga puna për fajin e vetëm se kanë etninë e gabuar për të qënë në poste drejtuese!