Të gjitha partitë shqiptare mbështesin Prokurorinë Speciale!

[tonjoo_spb]

 

Të gjitha subjektet politike shqiptare pjesëmarrëse në zgjedhjet e 11 Dhjetorit thonë se do të japin mbështetje të plotë Prokurorisë Speciale Publike.
Ky qëndrim i tyre i largon ato nga VMRO DPMNE, për të cilën gjitahhstu thonë se nuk do të futen me të në koalicion nëse ajo fiton zgjedhjet dhe pjesë e qeverisë së re do të jenë persona nën hetim duke përfshirë edhe Nikolla Gruevskin.
Këto deklarat u bënë gjatë programit “200” në Alsat M nga Nazim Rashidi, në të vetmin debat në nivel partish me Nënkryetarët e të gjitha subjketeve politke shqiptare.
Izet Mexhiti, Nënkryetar – BDI, Bardhyl Dauti, Nënkyetar – PDSH, Zeqirija Ibrahimi, Nënkryetar – Lëvizja “Besa”, Agon Ferati, Nënkryetar – Lëvizja për Reforma –PDSH.