“Të gjithë bijtë e mi” në skenë nga Teatri Shqiptar

Në skenën e Teatrit Shqiptar mbrëmë u shfaq pjesë teatrale “Të gjithë bijtë e mi”. Aktorët thanë se ndonëse bëhet fjalë për tekst të shkruar para gati më shumë se gjysmë shekulli ai edhe sot ka peshë të madhe dhe është aktual.