Të gjithë menduan se Adelina pozoi nudo por ja kush është vajza që ngjan me të (FOTO)

Ky është një nga titujt që pati ‘pushtuar’ mediet shqiptare, titull ky i bazuar në një foto të një vajze e cila duket si Adelina dhe u mendua madje se është ajo.

Mirëpo, kjo nuk ishte këngëtarja shqiptare.

Është Ashely Vee e cila ka një ngjashmëri të ‘frikshme’ Adelinën, prandaj është bërë edhe një ngatërrim i tillë.

Ashley është modele shumë e njohur e cila në Instagram ka 1 milion ndjekës. Në këtë rrjet sociale, ajo publikon shumë fotografi profesionale përmes të cilave nxjerrë në pah format joshëse.