A do te perfundoj sot Odisejada per formimin e Qeverise se Maqedonise

Sot Kryetari i Republikës së Maqedonisë Gjorgje Ivanov, pritet te dorëzoj mandatin
Kryatarit të LSDM-së, Zoran Zaevit.
Me pranimin e mandatit, Zaevi mbrenda afatit kushtetues 10 ditor, para shumicës parlamentare duhet ta prezentoj programin e qeverisë reformuese dhe, pas debatit treditësh, më së voni në ora 24 të ditës së tret, me shumicë prej së paku 61 deputetve zgjidhet Qeveria e Republikës së maqedonisë, njofotn Antpress.
Më këtë mbaron odisejada e obstruksioneve që i bënte Ivanovi mandatarit aktual, Zoran Zaevit. Tani mbetet të shifet se a do mare pjesë aktive Partia e Nikola Gruevskit gjatë debatimit në parlament, apo do prdore taktizimet e bojkotot dhe të ,,demokracisë rrugore”./Antpress