”Të qenit single”, ka pesë të mira

Të qenit “single” vite më parë mund të konsiderohej si një dështim në jetë, por shoqëria ka ndryshuar tashmë dhe të jesh “i vetëm” ka të mirat e saj. Të jesh me këtë status të ndihmon shumë në përmbushjen e qëllimeve që ke në jetë, dhe të zbulosh mënyra të reja se çfarë të bën ty të lumtur.

Më poshtë keni listën e pesë të mirave që sjell të qenit beqar:

Do të keni shokë apo shoqe më të ngushtë

Do jeni më të dobët

Do kënaqeni më shumë në punë

Do të kurseni më shumë të ardhura

Do të flini më mirë