Te shtena me arme dhe hudhje me bombe ne nje lagje te Shkupit

Sot ne lagjen kozle ne shkupe nje veture e tipit audi ka shtene me arme si dhe ka hudhur bombe. Nga hedhja e bombes , bomba nuk eshte aktivizuar. Per fat te mire nuk ka te lenduar. Ministria e puneve te mbrendshme po meret me zbardhjen e rastit/antpress